Nieuws / Data volgend scoutsjaar

• Miet 16/06/17

Data volgend scoutsjaar

Het oude scoutsjaar is nog niet volledig gedaan, aangezien we allemaal nog een fantastisch zomerkamp moeten beleven, maar we blikken toch al even vooruit. Volgende data voor volgend scoutsjaar willen we jullie graag nu al meegeven.

Zaterdag 2 september is het overgang van 14-17u in het Kaandelpark. Dit is de eerste activiteit van het nieuwe scoutsjaar voor alle leden van vorig jaar. Nieuwe leden moeten nog twee weekjes geduld hebben om zich aan te sluiten.

Zondag 3 september is het barbecue en opening van het scoutsjaar aan het Lokaal. De start van een nieuw scoutsjaar moet natuurlijk gebeuren met de jaarlijkse barbecue! Voor we beginnen met de aperitief is er natuurlijk eerste een korte viering. Info over inschrijven volgt later op de site.

Zaterdag 16 september is het de eerste echte vergadering en vriendjesdag. Deze zaterdag spreekt iedere tak af om 14 uur aan het lokaal voor de Vriendjesdag. Kortom iedereen welkom natuurlijk! Zowel nieuwe als oude leden verwelkomen we met open armen!

Zaterdag 14 oktober is het onze enige echte fuif, Moose. We doen de deuren van de Brielpoort open voor iedereen die zin heeft in een goed feestje. Want we zijn goed in feestjes bouwen, iets wat we de voorbije jaren al bewezen hebben! De afwezigen hebben ongelijk. Sowieso. Meer info komt zeker nog op de site!