Nieuws

 • Naomi 07/11/23
  Naomi

  Warme SCOUSTSVOETEN?

  We zijn terug van weggeweest! De JIN presenteert jullie de SCOUSEN 🧦 Klik op de titel voor meer info...
 • Lotte 24/09/23
  Lotte

  Dino-vergadering

  Gisteren speelden de kapoenen het grote dino-spel! Verkleed als hun favoriete dinosaurus moesten ze verschillende spelletjes spelen. Nadat ze alle spelletjes succesvol hadden voltooid, konden ze de dino's bevrijden die op een eiland gevangen zaten. 🦖🦕!

 • Eline 22/09/23
  Eline

  Koop nu je ticket!

  Hoi allemaal! 👋

  Kocht jij nog geen ticket voor ons jaarlijks feestje van formaat?
  Haal dan nog zeker je ticket voor Moose Party 18+ of Dansbaar 16+.

  De tickets voor Moose Party zijn te koop op onze website of in
  Delhaize Deinze. 🦌

  Tickets voor Dansbaar zijn zowel in Delhaize Deinze
  als bij de leden van Scouting Deinze te koop. 😎

  image

 • Cato 22/08/23
  Cato

  Moose/Dansbaar

  SAVE THE DATE!

  Dit jaar zijn we op 14 oktober terug met een feest van formaat! Blokkeer het alvast in je agenda.

  De tickets voor Dansbaar zullen te koop zijn in de Delhaize van Deinze. Die voor Moose zullen op de website van Moose verkocht worden vanaf 3 september om 10 uur.

  Tot dan?

 • Stefanie 16/08/23

  OVHSJ/BBQ

  Iedereen welkom! Scouting Deinze wil graag iedereen uitnodigen op onze jaarlijkse ontmoetingsfeest. Op ZATERDAGAVOND 3 september kunt u genieten van onze traditionele BBQ aangevuld met de nodige drankjes, koffie en taart. Doorlopend kunt u tevens onze fototentoonstelling van de zomerkampen bezoeken en voor de kleinsten voorzien we de nodige animatie. Na de succeseditie van vorig jaar, organiseren we de BBQ terug op een zaterdagavond. Toch een vroege vogel? Geen probleem, de bar gaat al om 15u open. Jong en oud, leiding en oudleiding, leden en ouders, sympathisanten en vrienden van Scouting Dei...

 • Madeleine 16/03/23
  Madeleine

  Nachtwachtweekend kabouters

  Nachtwachtweekend kabouters 🧝🏻‍♀️🧛🏻🐺 Vorig weekend stonden de kabouters voor een stevige uitdaging. De enige echte Wilko, Keelin en Vega van Nachtwacht hadden namelijk hun hulp gevraagd om het grote boze monster genaamd de Sombra te helpen verslaan. De Sombra had het stadje Moerbeke overgenomen en dreigde om de zon nooit meer te laten opkomen! 😲 De kabouters konden door opdrachten te volbrengen de vijf zwakke plekken van het monster te weten komen: vriendschap, koekjes, vuur, slaapliedjes en regenbogen. 🌈 Ze gebruikten deze zwakke plekken om tegen het monster te vechten, door bijvoorbeeld same...

 • Lotte 04/03/23
  Lotte

  Match-de-mama-spel

  Vandaag speelden de welpen het match-de-mama-spel! Om te weten te komen welke mama bij welke leiding hoort, moesten ze zo snel mogelijk de piramide beklimmen. Dit deden ze door elkaar uit te dagen en duellen te winnen. Onderweg verzamelden ze tips over de mama's. Op het einde konden de welpen de juiste mama's aan de juiste leiding linken!

 • Lotte 02/02/23
  Lotte

  sportvergadering kapoenen

  Dit weekend trokken we samen met de kapoenen naar de brielmeersen🌳. We gingen ons even voor 2 uurtjes gaan uitleven tijdens de sportvergadering ⚽️. We speelden met de frisbee🥏, de baseball bat 🥎en sloten af met tussen 4 vuren 🔥 . Spijtig genoeg was de vergadering wat vroeger gedaan dan anders maar iedereen heeft zich goed geamuseerd. Tot volgende zaterdag…👋

 • Lotte 22/12/22
  Lotte

  Help Lotte en Axelle worden oud vergadering

  Afgelopen vergadering hebben we samen met de kapoenen cupcakes 🧁gebakken🧑‍🍳👩‍🍳. Na even buiten 🌨️ op het ijs ❄️ te spelen mochten ze elk hun eigen cupcakes maken 🥣 en versieren 🎨. Wanneer de cupcakes in de oven ♨️ zaten konden ze hun verwarmen aan het lekkere warme kampvuur🔥. Maar het kampvuur hield velen niet tegen om toch nog verder te spelen op het ijs🧊. Op het einde kreeg iedereen zijn lekker cupcakes om op te eten 🍽️ of mee te nemen naar huis🏠.
 • Lotte 05/12/22
  Lotte

  Sinterklaas-vergadering

  Zaterdag was een grote dag: de Sint kwam naar de scouts! Enkele welpen werden op het matje geroepen, maar de Sint besloot toch dat er dit jaar geen stoute kinderen waren!
  !