Nieuws

 • Laura 16/09/18
  Laura

  Minirock en pannenkoekenbak 2019

  Dag iedereen!

  De verkenners van scouting Deinze melden u met trots dat de jaarlijkse pannenkoekenbak dit jaar zal plaatsvinden tijdens het weekend van 15 tot 17 februari 2019. Noteer dit dus alvast in uw agenda, zodat je zeker geen pakje overheerlijke pannenkoeken vergeet te kopen.

  Nu de agenda toch naast u ligt, kan u alvast ook zaterdag 27 april 2019 aanduiden, want dan organiseren de verkenners Minirock. Aangezien dit onze laatste geldactie is vooraleer we in juni de wijde wereld intrekken, is iedereen meer dan welkom om een fris pintje te komen drinken en te genieten van de live bands.

  ...
 • Eline 12/09/18
  Eline

  Jin '18-'19 geldacties

  Hallo allemaal

  Naar goede gewoonte gaan wij, de jinleiding en jinners (17 jaar) van Scouting Deinze, op het eind van dit jaar op buitenlands kamp. Daarom proberen wij zoveel mogelijk centjes te verzamelen.

  Heb jij, een vriend, familie enzovoort hulp nodig op een doopfeest, trouwfeest, verjaardag, receptie... of zoek je een babysit voor een avond, dan zijn wij de hulp die je zoekt.

  Niet alleen jullie maar ook wij worden hierdoor enorm geholpen! Contacteer ons gerust op volgende nummers en dan zien wij wat we voor jou kunnen doen.

  Vriendelijke scoutsgroet

  De jinners en leiding

  Contactgeg...

 • Tim 29/06/18

  Kampinschrijving

  Wij hebben alvast enorm veel zin in de komende kampen, daarom blikken we morgen al even vooruit. Tussen 14 en 16u is iedereen welkom om alle nodige info voor het kamp te verzamelen. Een terrasje doen is ook zeker mogelijk tussendoor, want dit jaar is ook onze bar open.

 • 29/06/18

  Adressenbestand Update

  Wist je dat we sinds kort een digitale paraat hebben? Niet ontvangen? Vul dan snel de onderste link in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de scouts!

  Schrijf je in!

Zoek een bericht


Lees meer over onze

Verkenners (1) Jin (1) Groep (1) Algemeen (3)