Nieuws

  • Stefanie 06/05/19

    Nieuwe voorzitster

    Na 6 jaar voorzitterschap geeft Koen de fakkel door. Wij willen hem van harte bedanken voor de vele jaren inzet en werk dat hij gedaan heeft! BEDANKT! Ik heb de eer om deze taak op mij te nemen en zal dan ook mijn best doen om samen met de andere bestuurders en comités de groep te ondersteunen. Mijn drijfveer is ervoor te zorgen dat alle leden een fantastische tijd hebben in de scouts zoals ik die gehad heb.

    Vele scouteske groeten

    Stefanie Bultinck (Paraat Enthousiast Grijs Bokje)

  • 01/02/19

    Spaghettiavond 23 februari

    Beste ouders, scouts en sympathisanten

    De gidsen nodigen u zaterdag 23 februari graag uit op hun jaarlijkse spaghettiavond in het VTI van Deinze om 19.30 uur ten voordele van hun buitenlands kamp. Wij bieden u aan: aperitief, spaghetti à volonté en tiramisu met koffie. Dit alles wordt u geserveerd aan het zachte prijsje van vijftien euro per persoon. Kinderen onder twaalf jaar betalen slechts tien euro. U kan inschrijven tot en met vrijdag 15 februari op het rekeningnummer BE47 9733 5312 3480 met vermelding van naam, aantal aanwezigen en eventueel aantal vegetarische maaltijden.

    Hieronder vind...

  • Eline 20/11/18
    Eline

    Bedankt!

    Via deze weg willen we vele van jullie toch eens bedanken om het afgelopen weekend massaal onze doosjes truffels te kopen. Via deze opbrengt komt ons kamp naar Servië nu weer iets dichter bij.

    Hierbij laten we ook het volgende aan jullie weten.

  • Eline 29/10/18
    Eline

    Weekend Jin

    Van een onvergetelijk weekend gesproken.

    Heel moe maar dan ook heel erg voldaan zijn we terug gekomen van ons weekend. Vriendschappen werden VERDER gesmeed, beentjes werden gegooid, gelachen en goed geslapen.

    Samen besloten we waar we deze zomer op kamp naartoe zouden gaan. Maar dit gaan we nu nog niet verklappen.. Dit ondekken jullie later nog!

    Bekijk hier onze foto's van het weekend:

    https://www.facebook.com/pg/scoutingdeinze/photos/

  • 28/10/18

    kapoenen en pompoenen: een onvergetelijk halloweenweekend!

    27-28 oktober 2018:

    Voor sommige kapoenen was dit het allereerste scoutsweekend ooit, anderen hadden al wat meer nachtjes met hun scoutsvrienden en zonder mama of papa doorgebracht, maar voor alle kapoenen en alle leiding waren het twee dagen om nooit te vergeten.

    Zaterdagochtend zochten de kapoenen eerst een knus slaapplaatsje in ons krap maar wel lekker gezellig (en mooi versierd) lokaal en daarna konden ze naar hartelust het onbekende terrein van de chirolokalen in Landegem verkennen. Ze speelden, bouwden en dansten erop los.

    Van al dat ravotten kregen we natuurlijk allemaal honger, dus de...

  • 14/10/18

    verkiezingkoorts kan zakken, die van Moose kan stijgen...

    Beste Scoutsvrienden, vanaf morgen maken ze de Brielpoort kraaknet voor het grootste event in Brielpoort Deinze, wij zijn er alvast klaar voor. Laat ons allen nog enkele nachten de goede nachtrust nemen, erna gaan we voor de maximale inzet voor Moose 2018.
    Nu al dank aan alle leden, leiding en oud-leiding voor de helpende hand, dank aan alle sponsors om ons event mogelijk te maken en dank aan alle bezoekers voor de massale interesse waarbij we terug een uitverkochte zaal hebben.
    Tot dan, Koen Verzelen.

  • 12/10/18

    Fc de Kampioenenspel!

    Ohnee!!! Pascale is gestorven.. Toch nie Pascaleke, wa ga ons Madeleine daar van zeggen? Wij hadden direct door dat dit niet zomaar was gebeurd. Aangezien de politie niet zo veel deed, gingen onze welpen op onderzoek.

    Aan de hand van verschillende vragen, doe-opdrachten en doordenkertjes konden onze welpen raden hoe Pascaleke gestorven was!

  • 07/10/18

    de kapoenen tonen hun talent

    6 oktober 2018

    Vandaag was het aan ons om voor een zeskoppige jury ons grootste talent te tonen. We verdeelden ons in groepjes van drie en voerden dansjes of toneeltjes op, toonden gekke goocheltrucs, zongen een liedje, bouwden een kamp, vertelden moppen of toonden zelfgetekende meesterwerken. Uiteraard trokken we hiervoor de nodige verkleedkleren aan. Belgium's got talent is een talentenjachtje van niks in vergelijking met wat wij gisteren op het grasveld naar voor brachten! Na een heerlijk vieruurtje speelden we nog wat vrij op het veld en in het bos en al snel was het vijf uur. Alweer een ...

  • 07/10/18

    kapoenen en cupcakes

    zaterdag 29 september 2018

    Vandaag hebben we eerst allemaal verschillende leuke opdrachten gedaan, zoals toneeltjes en liedjes maken, menselijke piramides bouwen, koprollen over de afstand van het hele veld, in een boom klimmen of een rol toiletpapier voltekenen. Op het eerste zicht lijkt het een onhaalbare klus om in drie uur tijd te klaren, maar we sloegen de handen in elkaar en brachten alle opdrachten tot een goed einde. Hiervoor kregen we natuurlijk een beloning: we versierden overheerlijke cupcakes met glazuur en suikerfiguurtjes. Smullen geblazen!!!!

  • Eline 29/09/18
    Eline

    JIN op AVS

    Onze JIN in beeld op avs!

    Nu woensdag hielpen we met de jin op de fantastische match van Deinze - Brugge. We verkochten sjaals, dienden op achter de toog, en verkochten bonnetjes allemaal als kleine opbrengst voor ons buitenlandskamp. Van een toffe avond gesproken :)

    Wil je ons aan het werk zien kijk dan zeker naar deze link: http://www.avs.be/avsnews/deinze-knikkert-club-uit-de-beker