Nieuws

 • 07/10/18

  kapoenen en cupcakes

  zaterdag 29 september 2018

  Vandaag hebben we eerst allemaal verschillende leuke opdrachten gedaan, zoals toneeltjes en liedjes maken, menselijke piramides bouwen, koprollen over de afstand van het hele veld, in een boom klimmen of een rol toiletpapier voltekenen. Op het eerste zicht lijkt het een onhaalbare klus om in drie uur tijd te klaren, maar we sloegen de handen in elkaar en brachten alle opdrachten tot een goed einde. Hiervoor kregen we natuurlijk een beloning: we versierden overheerlijke cupcakes met glazuur en suikerfiguurtjes. Smullen geblazen!!!!

 • Eline 29/09/18
  Eline

  JIN op AVS

  Onze JIN in beeld op avs!

  Nu woensdag hielpen we met de jin op de fantastische match van Deinze - Brugge. We verkochten sjaals, dienden op achter de toog, en verkochten bonnetjes allemaal als kleine opbrengst voor ons buitenlandskamp. Van een toffe avond gesproken :)

  Wil je ons aan het werk zien kijk dan zeker naar deze link: http://www.avs.be/avsnews/deinze-knikkert-club-uit-de-beker

 • 16/09/18

  Minirock en pannenkoekenbak 2019

  Dag iedereen!

  De verkenners van scouting Deinze melden u met trots dat de jaarlijkse pannenkoekenbak dit jaar zal plaatsvinden tijdens het weekend van 15 tot 17 februari 2019. Noteer dit dus alvast in uw agenda, zodat je zeker geen pakje overheerlijke pannenkoeken vergeet te kopen.

  Nu de agenda toch naast u ligt, kan u alvast ook zaterdag 27 april 2019 aanduiden, want dan organiseren de verkenners Minirock. Aangezien dit onze laatste geldactie is vooraleer we in juni de wijde wereld intrekken, is iedereen meer dan welkom om een fris pintje te komen drinken en te genieten van de live bands.

  ...
 • Eline 12/09/18
  Eline

  Jin '18-'19 geldacties

  Hallo allemaal

  Naar goede gewoonte gaan wij, de jinleiding en jinners (17 jaar) van Scouting Deinze, op het eind van dit jaar op buitenlands kamp. Daarom proberen wij zoveel mogelijk centjes te verzamelen.

  Heb jij, een vriend, familie enzovoort hulp nodig op een doopfeest, trouwfeest, verjaardag, receptie... of zoek je een babysit voor een avond, dan zijn wij de hulp die je zoekt.

  Niet alleen jullie maar ook wij worden hierdoor enorm geholpen! Contacteer ons gerust op volgende nummers en dan zien wij wat we voor jou kunnen doen.

  Vriendelijke scoutsgroet

  De jinners en leiding

  Contactgeg...

 • Tim 29/06/18

  Kampinschrijving

  Wij hebben alvast enorm veel zin in de komende kampen, daarom blikken we morgen al even vooruit. Tussen 14 en 16u is iedereen welkom om alle nodige info voor het kamp te verzamelen. Een terrasje doen is ook zeker mogelijk tussendoor, want dit jaar is ook onze bar open.

 • 29/06/18

  Adressenbestand Update

  Wist je dat we sinds kort een digitale paraat hebben? Niet ontvangen? Vul dan snel de onderste link in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de scouts!

  Schrijf je in!