Nieuws

  • Cato 02/09/24
    Cato

    Startdag 2024

    Beste leden, toekomstige leden en ouders,

    We kijken ernaar uit om jullie op 21 september te verwelkomen op onze Startdag en Vriendjesdag! Deze vergadering vindt plaats op ons scoutsterrein van 14u-17u.

    Voor nieuwe leden is dit de perfecte kans om kennis te maken met onze scoutinggroep en te ontdekken wat scouting allemaal te bieden heeft. Voor onze huidige leden is dit een geweldige gelegenheid om al hun vrienden mee te nemen voor een fantastische middag!

    Leeftijdsgroepen: Kapoenen: 6 tot 8 jaar (1e en 2e leerjaar) - gemengd

    Kabouters: 8 tot 11 jaar (3e tot 5e leerjaar) - meisjes

    Welpen: 8 to...

  • Cato 22/08/24
    Cato

    Overgang 2024

    Het is eindelijk zover! Op zaterdag 7 september starten we het nieuwe scoutsjaar met de overgang. Het wordt een namiddag vol met leuke en avontuurlijke activiteiten. Kom af, om 10 uur aan het Kaandelpark!

  • Lieze 04/08/24
    Lieze

    Daguitstap kapoenen

    De kapoenen stellen het goed op kamp! Vandaag namen ze een duik in het Donkmeer, knuffelden ze diertjes en werden verrast met een springkasteel💦🐐☀️

  • Lieze 31/07/24
    Lieze

    Daguitstap jongverkenners

    De jongverkenners stellen het goed op kamp! Gisteren zochten ze de verfrissing op tijdens hun daguitstap🛶🌞

  • Eline 22/07/24
    Eline

    OVHSJ + BBQ 2024

    OVHSJ+BBQ 2024.jpeg

    Iedereen welkom!

    Scouting Deinze wil graag iedereen uitnodigen op onze jaarlijkse openingsfeest van het scoutsjaar.

    Op ZATERDAG 7 september kunt u genieten van onze traditionele BBQ aangevuld met de nodige drankjes, koffie en taart. Doorlopend kunt u tevens onze fototentoonstelling van de zomerkampen bezoeken en voor de kleinsten voorzien we de nodige animatie.

    Net zoals vorig jaar gaat de bar al open om 15u. Jong en oud, leiding en oudleiding, leden en ouders, sympathisanten en vrienden van Scouting Deinze: iedereen is van harte welkom!

    ✍🏻 HOE INSCHRIJVEN?
    Inschrijven kan tot en met vrijdag ...

  • Eline 22/07/24
    Eline

    Moose bestaat 10jaar!

    Schermafbeelding 2022-06-21 om 16.50.41.png

    Dit jaar is het zover: moose bestaat 10 jaar 🎉

    Op 19 oktober 2024 gaan de deuren van de Brielpoort weer open om samen met jullie de 10e verjaardag van moose te vieren. Voor deze speciale jubileumeditie pakken we meer dan ooit uit met heerlijk eten en geweldige muziek om jullie weer de avond van het jaar te bezorgen.

    De ticketverkoop gaat open op 8 september 2024. Tickets kan je dan hier bestellen: http://moose.scoutingdeinze.be/

    Hopelijk zien we jullie allemaal dan!

    Veel liefs - het feestcomité

  • Lieze 03/07/24
    Lieze

    Bulgarije Gidsen '23-'24

    De gidsen zijn helemaal klaar voor hun buitenlands avontuur!🛩

    1

  • Madeleine 19/03/24
    Madeleine

    Huur ons (j)in!

    👋🏼 Beste scoutsliefhebbers, We stellen jullie voor: de jinners van het jaar 2024! Ook dit jaar staat de jin weer paraat voor al jullie communies, babyborrels, recepties, trouwfeesten en noem maar op!🤝

    Onze enthousiaste bende is helemaal klaar om het beste van zichzelf te laten zien, en dit ten voordele van ons buitenlands kamp naar Hongarije! 🏕️ Aarzel niet om onze flyer te delen met kameraden, familie, mensen die je kent die onze hulp zouden kunnen gebruiken... Contacteer ons snel via: [email protected] !

    Een stevige linker,

    De Jin en Jinleiding

  • Lieze 01/02/24
    Lieze

    Vriendjesdag!

    Op 10 februari is iedereen welkom op onze scouts voor een namiddag vol plezier, spelletjes en nieuwe vriendjes!
  • Lieze 15/01/24
    Lieze

    Spaghettiavond Gidsen!

    Beste spaghetti-liefhebbers, De inschrijvingen zijn geopend! 🍝 De gidsen nodigen u uit op hun jaarlijkse spaghettiavond op zaterdag 2 maart 2024. Wij bieden u aan: aperitief, spaghetti à volonté en een lekkere portie tiramisu met koffie als dessert. Als volwassene betaalt u hiervoor 18 euro per persoon en kinderen onder 12 jaar betalen slechts 12 euro per persoon. U kan zich hiervoor inschrijven door het correcte bedrag voor 26 februari 2024 over te schrijven naar het rekeningnummer BE04 0882 9289 5131 met vermelding van uw naam, het aantal volwassenen en/of kinderen en eventueel het aantal vegetarische maaltijden. Alvast heel erg bedankt en tot dan, de gidsen en hun leiding